Perníkový Ferino: „Zima počas chladných večerov? Zohrejte sa perníkom“

03.12.2013 21:36

Minule Ferinko zavítal po čase pozrieť rodičov a prišiel k nim až neskoro večer, keď vonku už poriadne prituhlo. Vymrazený sa chystal spraviť si čaj, keď mu perníková mamka poradila vyskúšať jeden nový, ktorý nedávno náhodou objavila. To, čo uvidel ho neskutočne potešilo.

Perníkový čaj s medom! A navyše sypaný! Úžasná kombinácia chutí na zimné večery, čo znamená prakticky od štvrtej. Aby vás niečo počas toho nečasu nechytilo, dajte si kľudne do čaju jeden – dva kúsky kandizovaného zázvoru, ktorý pripravíte veľmi ľahko :) Ten totiž zvyšuje imunitu, potvrdzuje to aj Dr. Bukovský.

 

Ešte jeden malinký tip - ak chcete vianočnú atmosféru vyšperkovať k vašej úplnej spokojnosti (prípadne gýču), tak Ferino pre vás našiel aj raňajkový vianočný snack - perníkový jogurt Smotanové kúzlo od Tami, ktorý je mimochodom úplne mňamózny (to je vraj to slovo, ktoré je celkom trendy na rôznych #foodporn blogoch)!

Perníkový Ferino je zdravý ako ryba a fresh ako Rakby aj vďaka úžasnému čaju so zázvorom a perníkovému jogurtu, tak prečo ho nevyskúšame aj my? :)